Darkroom.ro

Darkroom.ro


Dupa 6 ani de pauza, un nou darkroom.ro. Nu pentru ca in 6 ani s-au strans multe lucruri care trebuiau spuse neaparat ci pentru ca in ultima vreme am mai multe de aratat si mai putine de scris. Asadar, mai multe imagini, mai putine cuvinte.
E interesant sa observi cum in timp, in ciuda presupusei evolutii personale, cautam mijloace din ce in ce mai putin sofisticate de a ne exprima. Si nu este neaparat legat de curentul minimalist care caracterizeaza o buna parte din fetele societatii de azi. Nu cred ca-i vorba despre asta. Poate este legat de faptul ca odata cu trecerea timpului nevoia de a fi auziti a fost poate inlocuita cu nevoia de a fi intelesi? Poate nici publicul caruia ne adresam nu mai este acelasi, nu?
Oricare ar fi mijloacele important este ca nu s-a pierdut nevoia de exprimare individuala. Suntem inconjurati de blog-uri si website-uri din toate directiile. E un lucru bun, societatea pulseaza, si nu datorita celor care stau cuminti in fata monitorului setati in modul read only, ci datorita celor simt nevoia de afirmare, confirmare sau exprimare. Ma bucur sa revin printre ei.
 
Am reusit sa salvez de prin backup-uri o parte dintre posturile vechiului darkroom.ro. Nu le-am gasit pe toate. Ma bucur ca le-am gasit insa pe primele - inceputurile la Inc. Sunt convins ca pentru o mana de oameni inseamna ceva. Pentru ei le-am pastrat si le-am adaugat in sectiunea Blog. Am gasit si cateva posturi razlete legate de "chinurile" mele din dragoste la vremea aceea. Desi le citesc un pic amuzat acum, am ales sa le pastrez si pe acestea. Nu pentru ca acum inseamna ceva ci pentru ca atunci insemnau mult.
 
Dar de acum incolo? Site-ul ramane acelasi - grafica, muzica, fotografii si cateva franturi de ganduri. Nimic nou, eu am ramas aproximativ acelasi. Doar anii au trecut.

COMMENTS

Like this post?
Say what you think!
Leave a comment

Published on
Jan 22, 2015
Tags
thoughts